Beaphar canishield gy.nyakörv kutya l

Beaphar Canishield Nyakörv közepes és kistestű kutyák számára

A Beaphar Canishield gyógyszeres nyakörv deltametrin tartalmának köszönhetően 6 hónapos védelmet nyújt bolhák, kullancsok és lepkeszúnyogok ellen. Védje meg kedvencét az élősködőkkel szemben.

Szállítási idő: 1 munkanap (GLS futárszolgálattal)
A termékek a saját, Budapest melletti raktárunkban vannak. A GLS futár délelőtt viszi el tőlünk a csomagokat.
Ha a rendelésed a futár érkezése előtt leadod, még aznap el tudjuk küldeni a csomagod, így már másnapra Nálad lehet.

Egy vásárlói vélemény a boltról:

Nincs raktáron
11 290 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A Beaphar Canishield gyógyszeres nyakörv deltametrin tartalmának köszönhetően akár 6 hónapos védelmet nyújt bolhák, kullancsok és lepkeszúnyogok ellen. 7 hetesnél idősebb kutyák számára ajánlott. Választható méretben közepes-és kis testű kutyáknak illetve nagytestű kutyáknak egyaránt.

Hogyan is fejti ki hatását a Beaphar Canishield nyakörv?
A nyakörvben található hatóanyag fokozatosan szabadul fel és kerül a kutya tesfelületét borító lipidrétegbe. Mivel a deltametrin egy erősen zsírkedvelő anyag, így a kutya bőrét borító zsír-és faggyúréteg segítségével terül szét a test teljes felületén. A hatóanyag felszabadulásának és eloszlásának a folyamata a hatékonysági idő teljes egésze alatt tart.

Az optimális védelem egy hét használat után alakul ki, ezáltal a nyakörvet célszerű a várható parazitafertőzés előtt 1 héttel felhelyezni az állatra.

Hosszantartó Hatás
A Beaphar Canishield nyakörv 6 hónapos kullancsölő hatást, 16 hetes bolhaölő hatást és 5 és fél hónapon át tartó lepkeszúnyogok elleni védelmet biztosít kedvencünk számára.
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!